Prinsessenkissie

Prinsessenkissie

Verkleed jij jezelf het liefste elke dag als een prachtige prinses en ben je gek op alles wat glinstert, dan is ons Prinsessenkissie echt iets voor jou!

Tijdens dit prinsessenfeestje, dat geheel in het teken staat van het leven van een prinses en alles wat daarbij komt kijken, spelen jullie samen verschillende, leuke spelletjes in het prinsessen thema. Als het jullie lukt om alle opdrachten uit te voeren en jezelf om te toveren tot een ware prinses, dan nodigt de prinses jullie misschien wel uit om te komen dansen op haar grote prinsessenbal.

PrinsessenFeestkissie biedt u het meest verzorgde prinsessenfeestje aan in een kist. Met onze themakist bent u verzekerd van een leuk en onvergetelijk prinsessenfeest.

Onze themakisten zijn te huur vanaf 6 kinderen en kunnen uitgebreid worden tot een maximaal aantal van 10 kinderen. Je huurt bij ons al een leuke themakist vanaf €50,-. Wilt u een kinderfeestje vieren met meer dan 10 kinderen neem dan even contact met ons op.

Per themakist rekenen wij een borg van €50,-. Dit bedrag krijg je mits de gehuurde themakist weer in goede staat bij ons terugbrengt, zo snel mogelijk op je bankrekening terug gestort. Mocht er, op het moment dat je de themakist in je bezit hebt, onverhoopt iets beschadigen of defect gaan, worden de kosten hiervoor ingehouden op de door jouw betaalde borg.

Voor verdere informatie omtrent de huurprijs en de borg verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden.

Kijk eens in onze galerij of op onze Facebook of Instagrampagina voor een sfeerimpressie.

Bekijk ook onze andere Feestkissies:

Bakkerskissie

Piratenkissie

Junglekissie