• Oude Kerkstraat 5, 4761 CH Zevenbergen
  • Bel: +31 (0)85 201 94 71

Prinses inhuren kinderfeestje

Prinses inhuren kinderfeestje

Wat u kunt doen als u uw zoon of dochter een onvergetelijk kinderfeestje wilt geven, is een prinses inhuren voor het kinderfeestje. Ga terug in de tijd en laat uw zoon of dochter genieten van de sprookjes en de prachtige verhalen van de prinsessen. Met een prinses inhuren voor een kinderfeestje geeft u het kinderfeestje een geheel andere dimensie. De verraste gezichten van de kinderen vergeet u nooit meer, de prinsessen die op bezoek komen zijn bovendien bijzonder lief, aardig en vriendelijk.

Even geen aandacht voor de computer en de smartphone

U kunt van alles bedenken voor een kinderfeestje. In een tijd waarin heel veel draait om de computer en de smartphone is een prinses inhuren voor een kinderfeestje een verademing. Om die reden verhuren wij ook prinsessen. Wij willen op zeer creatieve en innovatieve wijze zorgen dat kinderen de wereld op een andere manier leren begrijpen. Kinderen moeten gewoon kinderen kunnen zijn en daar kan het bezoek van een prinses aan bijdragen. Kinderen zullen genieten van de verhalen en de sprookjes. De smartphone wordt even niet gemist.

Een prinses inhuren voor een kinderfeestje; genieten van de verraste gezichten van de kinderen

Een prinses inhuren voor een kinderfeestje heeft wat dat betreft ook een sterk educatief karakter. Want behalve dat de ingehuurde prinsessen erg lief en aardig zijn, vertellen ze de kinderen ook erg graag over vroeger. De rol van de prinses wordt ingenomen door jong talent overigens. Die krijgen zo van ons de kans zich ook te ontwikkelen, Over een win-win situatie gesproken.

Prinses inhuren kinderfeestje

Wie laat u komen, Belle of toch Doornroosje?

U kunt voor uw zoon of dochter verschillende prinsessen inhuren. Zo kunt u kiezen voor Belle, de mooiste prinses die er is. Ook Doornroosje kan langskomen, zoals we ook Rapunzel met haar mooie blonde haren langs kunnen sturen. De kinderen zullen blij verrast zijn als de prinses voor de deur staat. Ze worden er (zo weten we uit ervaring) eerst even stil van. Dat verandert al snel, want vervolgens lijkt het of de kinderen en de prinsessen elkaar al jarenlang kennen.

Het is als het ware terug in de tijd gaan wanneer u een prinses inhuurt voor het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter en voor het kinderfeestje in Breda. Het is zo puur wat vervolgens ontstaat. Kinderen hangen aan de lippen van de altijd vriendelijke prinses. Steevast vragen de kinderen bij het afscheid dan ook of de prinses volgend jaar ook weer komt. En dat zegt genoeg.

×

Goedendag!

Klik hieronder op één van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een mail naar info@productiehuysshowtime.nl

× Hoe kan ik je helpen?