Piratenkissie

Piratenkissie

Schip Ahoy!

Welk kind droomt er niet van om een keer een echt piratenfeest te vieren? Tijdens dit piratenfeestje beleef je, verkleed als een echte piraat, allerlei avonturen op zee en gaan jullie op schattenjacht naar een echte schat. Door leuke spelletjes in het piratenthema bewijzen jullie dat je echte, stoere en dappere piraten zijn.

Dus alle hens aan dek, gooi de trossen los en laat zien of jij het in je hebt om een echte piraat te zijn.

PiratenFeestkissie biedt u het meest verzorgde piratenfeestje aan in een kist. Met onze themakist bent u verzekerd van een leuk en onvergetelijk piratenfeest.

Onze themakisten zijn te huur vanaf 6 kinderen en kunnen uitgebreid worden tot een maximaal aantal van 10 kinderen. Je huurt bij ons al een leuke themakist vanaf €50,-. Wilt u een kinderfeestje vieren met meer dan 10 kinderen neem dan even contact met ons op.

Per themakist rekenen wij een borg van €50,-. Dit bedrag krijg je mits de gehuurde themakist weer in goede staat bij ons terugbrengt, zo snel mogelijk op je bankrekening terug gestort. Mocht er, op het moment dat je de themakist in je bezit hebt, onverhoopt iets beschadigen of defect gaan, worden de kosten hiervoor ingehouden op de door jouw betaalde borg.

Voor verdere informatie omtrent de huurprijs en de borg verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden.


Bekijk ook onze andere Feestkissies:

Bakkerskissie

Prinsessenkissie

Junglekissie