Over ons

It’s Showtime!

Productiehuys Showtime is een jong en dynamisch productiehuis dat zich specialiseert op het gebied van kinderentertainment.

Wij verzorgen kinderfeestjes, meet & greets, straattheater, seizoensentertainment en nog veel meer!

Onze missie

Productiehuys Showtime wil entertainment voor kinderen met een beperking toegankelijk maken, zodat zij ook optimaal van de beleving kunnen genieten. Dit doen we door o.a. het aanbieden van Theatervoorstellingen, kinderfeestjes, evenementen en activiteiten.

Onze visie

Productiehuys Showtime maakt entertainment. We richten ons hierbij vooral op kinderen en daarbij in het speciaal op kinderen met een beperking. Het is voor ieder kind belangrijk dat je op een veilige en makkelijke manier toegang kunnen krijgen tot allerlei vormen van entertainment en zeker voor kinderen met een beperking is dat nu nog lastig. Veel kinderen met een beperking kunnen niet optimaal genieten van entertainment omdat ze dingen missen of het op een speciale manier moeten beleven zonder hun naasten.

Productiehuys Showtime kijkt op zijn eigen manier naar entertainment. Natuurlijk is het van belang dat het amuserend is, maar ook vinden we het belangrijk dat het educatief is. Juist omdat kinderen genieten maar ook de wereld gaan leren kennen via onze producties.

Samen met een klein team starten we met twee speciale takken binnen ons bedrijf. We kiezen voor kleinschalig entertainment via eigen karakters voor kinderfeestjes en evenementen, seizoen entertainment en we nemen ze mee in het theater in voor allerlei avonturen. Langzaam gaan we werken vanuit de thuissituatie op een sterk een mooi bedrijf wat mooie dingen blijft brengen in samenwerking met allerlei belangenverenigingen om dicht bij onze missie te blijven. Natuurlijk willen we snel de overstap kunnen maken van de thuissituatie naar een eigen pand. Het is belangrijk dat ook dit pand geheel toegankelijk wordt voor mensen met een beperking, zodat ook acteurs en actrices met een beperking via ons hun eerste stappen kunnen zetten.

Ook willen we een derde tak toevoegen aan ons bedrijf. Naast live entertainment gaan we ook kijken naar thuisentertainment in de vorm van televisie en filmproducties. Zo kunnen we steeds dichter bij onze doelgroep komen en ook andere locaties toegankelijk maken voor mensen met een beperking. Binnen een paar jaar hopen we zo te groeien dat ons live entertainment als thuis entertainment steeds bekender wordt. Waarbij we uiteindelijk de ultieme droom hebben om echt een eigen plek te creëren waar alle kinderen, maar vooral de kinderen met een beperking kunnen leven in een dagje waar het lijkt alsof ze die beperking niet hebben. Die ruimte willen we ze bieden in een eigen pretpark met daarin of daarbij een eigen theater waar onze shows het publiek kunnen bereiken.

Samenwerkingen

Kledingatelier
Grafisch vormgever
Illustrator
Leverancier Bedrijfskleding
Fotoshoot Locatie
Goed doel