Junglekissie

Junglekissie

Ben je gek op wilde dieren en houd je van avontuur, dan is ons Junglekissie echt iets voor jou!

Tijdens dit junglefeestje, dat geheel in het teken staat van wilde dieren, ga je verkleed als ranger op safari en beleef je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een hoop avontuur. Jullie spelen verschillende, leuke spelletjes in het jungle thema en bewijzen daarmee dat jullie echte rangers zijn.

Dus zijn jullie niet bang en durven jullie het aan om op jungle safari te gaan? Kom op dan, “Hé ho, let’s go!”

JungleFeestkissie biedt u het meest verzorgde junglefeestje aan in een kist. Met onze themakist bent u verzekerd van een leuk en onvergetelijk junglefeest.

Onze themakisten zijn te huur vanaf 6 kinderen en kunnen uitgebreid worden tot een maximaal aantal van 10 kinderen. Je huurt bij ons al een leuke themakist vanaf €50,-. Wilt u een kinderfeestje vieren met meer dan 10 kinderen neem dan even contact met ons op.

Per themakist rekenen wij een borg van €50,-. Dit bedrag krijg je mits de gehuurde themakist weer in goede staat bij ons terugbrengt, zo snel mogelijk op je bankrekening terug gestort. Mocht er, op het moment dat je de themakist in je bezit hebt, onverhoopt iets beschadigen of defect gaan, worden de kosten hiervoor ingehouden op de door jouw betaalde borg.

Voor verdere informatie omtrent de huurprijs en de borg verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden.

Kijk eens in onze galerij of op onze Facebook of Instagrampagina voor een sfeerimpressie.

Bekijk ook onze andere Feestkissies:

Bakkerskissie

Piratenkissie

Prinsessenkissie