• Oude Kerkstraat 5, 4761 CH Zevenbergen
  • Bel: +31 (0)85 201 94 71

Characters

Characters

Belle

In het frans betekent de naam van deze prinses “mooi”. Ze is zelfs het mooiste meisje uit het dorp waar ze woont. Wanneer haar vader onderweg naar een beurs in een kasteeltuin mooie rozen ziet groeien, plukt hij er één voor zijn dochter. Hierop verschijnt een monsterachtig beest wat hem gevangen neemt. Als Belle haar vader komt bevrijden, wisselt zij van plaats met haar vader. Tijdens haar verblijf in het magische kasteel leert ze het beest steeds beter kennen, is hij echt zo monsterlijk zoals ze dacht? Want in elk mens zit toch iets goeds. Dit mooie sprookje is geschreven door Gabrielle- Suzanne Barbot de Villeneuve in 1740.

Doornroosje

Wanneer Doornroosje wordt geboren is het groot feest in het land, alleen de boze fee is niet welkom bij het feest. Ze vervloekt Doornroosje en wanneer zij zich prikt aan een spinnenwiel zal ze 100 jaar slapen. Gelukkig kwam haar prins op het witte paard, die met een magische kus, haar weer wakker maakt.ibus leo.

De Sneeuwprinses

Onze sneeuwprinses is altijd vrolijk, optimistisch en dol op chocolade. In haar enthousiasme is ze soms een tikje onhandig. Samen met haar zus de Ijskoningin woont ze in een prachtige koninkrijk. Hier beleeft ze allemaal leuke en spannende avonturen. De sneeuwprinses is een stoere meid, met een hart van goud. Ze zal zich altijd inzetten voor de mensen die belangrijk voor haar zijn..

De ijskoningin

Al van jongs af aan draagt de sneeuwkoningin een groot geheim met zich mee: ze kan ijs en sneeuw maken. Een mooie gave maar ook een gevaarlijke. Samen met haar zusje gaat ze opzoek naar een geheimzinnige stem die ze hoort.  In haar reisoutfit gaat ze met jullie op avontuur op zoek naar de mooie stem en vertelt ze de leuke en spannende verhalen over de tijd dat ze haar gave voor het eerst ontdekte en het leven in hun magische koninkrijk. 

De sneeuwkoningin is een personage uit het gelijknamige sprookje van Hans Christiaan Andersen. 

Zeemeermin

Samen met haar vissenvriendjes en andere zeewezens woonde onze zeemeermin in de de zee. Als dochter van de heerser van de zee, moet ze zich houden aan de regels die haar vader heeft gesteld. één daarvan is dat je nooit met een mens contact mag hebben, maar na een zware storm slaat een schip op de rotsen. De prins die aan boord was van dat schip, de zeemeermin schiet te hulp en zo overleeft hij zijn avontuur op het water. Ze heeft zo’n mooie stem dat de prins alleen wil trouwen met het meisje met die stem. De zeeheks vervult haar wens. ze krijg benen, maar moet zorgen dat de prins haar kust zonder dat ze tegen hem kan praten. Gelukkig worden de prins en de zeemeermin verliefd op elkaar en weten ze de vloek van de heks te verbreken. Deze prinses komt graag naar een echt kleine mensenfeest, zodat ze kan vertellen en zingen over haar avonturen in de onderwaterwereld.  De zeemeermin is een personage uit het gelijknamige sprookje van Hans Christiaan Andersen 

Arabische Prinses

De Arabische prinses

Deze lieve arabische prinses is geen gewone prinses. Als dochter van de sultan leeft ze al haar hele leven binnen de muren van het paleis.  Eigenlijk heeft ze genoeg van het leven binnen.  Wanneer ze door de ogen een lieve jongen van de straat de wereld ziet, weet ze het zeker Haar wereld is buiten. Gelukkig heeft die lieve straatjongen, met hulp van een almachtige geest haar hart kunnen veroveren. De arabische prinses is een prinses afkomstig uit de sprookjes van 1001 nacht. Ze zet dus graag een stapje in de mooie buitenwereld. Ze komt daarom graag naar jullie feestjes zodat ze zich onder het volk kan mengen en met jullie kan zingen en dansen. 

 

Rapunzel

Zo lang als dat ze zich kan herinneren woont Raponsje in een toren. Hier zit ze alleen maar het lieve kameleonvriendje en krijgt ze af en toe bezoek van haar moeder, die klimt via haar hele lange magische vlecht de toren in. Ze heeft één grote droom.de zwevende lichtjes die ze kan zien vanuit haar raam. Helpen jullie haar op het feestje om plannen te maken zodat ze haar dromen waar kan maken?
Het verhaal van Raponsje is afkomstig uit een sprookje bedacht door de gebroeders Grimm

Schotse prinses

Onze schotste prinses is een stoere prinses. Ze is prinses van een clan in de schotse hooglanden en door haar ouders wordt ze gedwongen om te trouwen met een prins. Hier heeft ze totaal geen behoefte aan en besluit het blauwe licht te volgen waarbij haar moeder haar achtervolgt. Wanneer haar moeder in een beer veranderd, moeten ze samenwerken om de betovering te verbreken? Gaat dit lukken?

Assepoester

Zij is vriendelijk voor iedereen, in het speciaal voor haar muizenvrienden. Ze vertrouwt erop dat als je maar blijft geloven, al je wensen uitkomen. Met behulp van de Goede Fee, krijgt ze de kans om haar dromen te laten uitkomen. Zij zal iedereen betoveren met haar verschijning op jullie feest. Assepoester is afkomstig uit het gelijknamige sprookje bedacht door Charles Perault.ibus leo.

Tovenaarsleerlingen

De tovenaarsleerlingen 

Er is maar één school in de wereld waar je echt kan leren toveren. De hogeschool voor hekserij en hocus pocus. Er is geen dag hetzelfde. Stap in de wereld vol magie en laat onze tovenaarsleerlingen uw kinderen betoveren in een magisch verjaardagsfeest!
op de foto zie je Ginny Leeflang, een echte leerling van Ravenklauw.  

Wij zijn op geen enkele manier gerelateerd aan Walt Disney. Al onze personages zijn generieke personages uit het publieke domein of uit sprookjes die reeds bestonden voor de films van Walt Disney.

Wilt u één van deze characters boeken ? Dat is mogelijk. Maak een boeking via het formulier of klik op de onderstaande knop.
×

Goedendag!

Klik hieronder op één van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een mail naar info@productiehuysshowtime.nl

× Hoe kan ik je helpen?