Bakkerskissie

Bakkerskissie

Ben jij een echte keukenprins of prinses, dan zit je goed met ons Bakkerskissie!

Tijdens dit bakkersfeestje ga je met je vriendjes en vriendinnetjes wat lekkers bakken en daarna kunnen jullie hetgeen wat jullie gebakken hebben eventueel mooi decoreren. Jullie krijgen een eigen schort die jullie zelf mogen versieren en aan het einde van het feestje mee naar huis mogen nemen. Verder spelen jullie leuke en afwisselende spelletjes in een echte bakkerssfeer. Wie wordt uiteindelijk de meesterbakker?

Dus doe je schort voor, zet je koksmuts op en ga aan de slag als een echte bakker!

BakkersFeestkissie biedt je het meest verzorgde bakkersfeestje aan in een kist. Met onze themakist ben je verzekerd van een leuk en onvergetelijk bakkersfeest.

Onze themakisten zijn te huur vanaf 6 kinderen en kunnen uitgebreid worden tot een maximaal aantal van 10 kinderen. Je huurt bij ons al een leuke themakist vanaf €50,-. Wilt u een kinderfeestje vieren met meer dan 10 kinderen neem dan even contact met ons op.

Per themakist rekenen wij een borg van €50,-. Dit bedrag krijg je mits de gehuurde themakist weer in goede staat bij ons terugbrengt, zo snel mogelijk op je bankrekening terug gestort. Mocht er, op het moment dat je de themakist in je bezit hebt, onverhoopt iets beschadigen of defect gaan, worden de kosten hiervoor ingehouden op de door jouw betaalde borg.

Voor verdere informatie omtrent de huurprijs en de borg verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden.

Kijk eens in onze galerij of op onze Facebook- of Instagrampagina voor een sfeerimpressie.


Bekijk ook onze andere Feestkissies:

Piratenkissie

Prinsessenkissie

Junglekissie